BEDRIJFS-FOTOGRAFIE

Je hebt behoefte aan nieuwe sfeerbeelden voor je brochures, website en social media en wilt hier een professionele bedrijfsfotograaf voor inschakelen?
Ik heb belangstelling voor jouw wensen en de eigenschappen van jouw bedrijf. Ik verdiep mij in jouw onderneming en om te ontdekken hoe we de organisatie het beste op beeld kunnen krijgen. Wat maakt het persoonlijk en zorgt ervoor dat de foto’s écht uitstralen wie jij bent?
Bij mij kan je terecht voor:
* sfeerbeelden
* productfotografie
* portretfotografie
...overige in overleg.

Behoefte aan nieuwe sfeerbeelden?

LOW KEY-FOTOGRAFIE

Bij low key is niet het heldere, lichte en vriendelijke sfeertje belangrijk. Nee, low key heeft een totaal andere sfeer: mystiek & duister. Met low key maak je juist ook hele unieke foto’s waardoor je nieuwsgierig wordt naar het verhaal achter de foto. Schaduw is een belangrijk aspect bij low key foto’s. Deze schaduw geeft het mysterieuze sfeertje aan de foto.
Prijzen:
1 persoon of dier euro 89,-- *)
alle extra personen 39,--*)
Familieportret " low key gezichten" vraagt extra nabewerking in photoshop.
Prijzen:
tot 2 personen 125,--
3-5 personen 195,--
Wat krijg je hiervoor:
Bewerkte digitale fotobestand op grootste formaat. Hiermee kunt u zelf een schilderij bestellen. Indien u wilt dat wij deze bestellen, kunt u een prijsopgaaf aanvragen. Geef hierbij uw wensen (materiaal/formaat) door.
*) Low key fotografeer ik bij voorkeur in mijn studio maar ook op lokatie. Hiervoor vraag ik een extra bijdrage. 

FOTO AAN DE MUUR

Opzoek naar een bijzondere foto voor aan de muur? In onze collectie vind je opvallende foto's van bijzondere plekjes uit de WERELD. De allermooiste hang je natuurlijk als poster of ingelijst thuis of op kantoor aan de muur. Door zelf het materiaal en het formaat te kiezen, zorg je er voor dat het werk perfect past op jouw lege muur.
Voor meer informatie of advies kan je ons bereiken.

Een opvallende foto aan de muur?

lekbrug vianen vintage
lekbrug vianen vintage
lekbrug vianen vintage

VIANEN

Ken jij alle mooie plekjes van Vianen al? In onze collectie vind je de echte pareltjes waar je zeker eens geweest moet zijn. De allermooiste hang je natuurlijk als poster van Vianen thuis of op kantoor aan de muur. We zijn benieuwd naar jouw favoriet!

 

Een foto of schilderij van Vianen moet natuurlijk wel passen bij je interieur. Dat kan betekenen dat je voor een zwart-wit foto kiest of juist voor iets met bonte kleuren. Ook de exacte locatie in Vianen die op het werk te zien is, is een heel persoonlijke keuze. Maar dan zijn we er nog niet. Door zelf het materiaal en het formaat te kiezen, zorg je er voor dat het werk perfect past op jouw lege muur.
Voor meer informatie of advies kan je ons bereiken.

Vianen aan de muur?

KADOBON

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeau! De cadeaubon is voor iedere fotoshoot te bestellen. Je geeft van te voren aan welk pakket je wilt en welke eventuele upgrades. Daarna krijg je een factuur met een digitale cadeaubon welke je zelf kunt printen en geven. Erg leuk om te geven en om te krijgen!

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Mail vandaag nog voor een vrijblijvende offerte!