"Vang de liefde, persoonlijkheid en speelsheid van uw geliefde huisdier in een unieke en artistieke stijl met onze exclusieve Low Key Huisdier Special"

cat-gf48c5f743_1280

WAT IS LOW KEY ?

Low Key Fotografie is een artistieke benadering van portretfotografie waarbij we spelen met schaduwen en licht om een intieme en mysterieuze sfeer te creëren. Het doel van deze techniek is om de nadruk te leggen op bepaalde delen van het onderwerp of om een gevoel van mysterie en emotie op te roepen. In een low key foto zijn de donkere tonen dominant, terwijl de lichte tinten minimaal aanwezig zijn.

Met low key maak je hele unieke foto’s waardoor je nieuwsgierig wordt naar het verhaal achter de foto. Schaduw is een belangrijk aspect bij low key foto’s. Deze schaduw geeft het mysterieuze sfeertje aan de foto.

LOW KEY - HUISDIEREN - FOTOSHOOT

Wij begrijpen we hoe belangrijk uw huisdier voor u is, en we willen graag die unieke band tussen u en uw harige vriend vast leggen. En het beste nieuws is dat we u een speciale aanbieding hebben voor deze onvergetelijke ervaring!

Onze Aanbieding:

Voor slechts €75,- per huisdier krijgt u:

  1. Huisdierportretsessie: Geniet van een professionele fotosessie voor uw huisdier in onze huiselijke en huisdiervriendelijke studio. Onze ervaren fotografen nemen de tijd om het karakter en de schoonheid van uw huisdier op een bijzondere manier vast te leggen.
  2. 5 digitale foto's: U ontvangt vijf prachtig bewerkte digitale foto's van uw huisdier, zodat u ze kunt delen met vrienden en familie, of kunt gebruiken om uw huis te versieren met de liefde die uw huisdier brengt.
  3. Mogelijkheid om in een vertrouwelijke omgeving voor uw huisdier te fotograferen. (vraag om de mogelijkheden)

Optionele afdrukken:

We bieden ook hoogwaardige opties voor afdrukken op canvas aan, zodat u die speciale momenten voor altijd kunt vereeuwigen. Onze standaardaanbieding is een 20x30 canvasprint voor slechts €45,-. Andere formaten zijn mogelijk, neem gewoon contact met ons op om uw wensen te bespreken.

*Prijzen kunnen variëren op basis van specifieke behoeften en eventuele lokatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

mirandabaars_photoshoot_lowkey

RESERVEREN

cat-gf48c5f743_1280

Om ervoor te zorgen dat u uw prachtige huisdierportretten op tijd heeft voor Dierendag, hebben we enkele belangrijke data:

  • Uw fotosessie moet gepland zijn vóór 22 september.
  • Om uw digitale foto's en eventuele canvasprints vóór Dierendag (4 oktober) te ontvangen, moeten de bestellingen vóór 22 september geplaatst zijn.

Hoe reserveert u uw Huisdier Special?

Het reserveren van uw Huisdier Special is eenvoudig:

  • Bezoek onze website en vul het reserveringsformulier in met uw contactgegevens.
  • Kies uw gewenste datum voor de fotosessie (vóór 22 september).
  • Selecteer uw gewenste canvasprintformaat, mocht u dat willen.
  • Kom naar onze huisdiervriendelijke studio op de afgesproken datum en laat uw huisdier schitteren voor de camera.

Na de fotosessie ontvangt u een bewerkte galerij waaruit u uw favoriete foto's kunt kiezen.

Als u canvasprints wilt bestellen, bespreken we de details en ontvangt u uw afgewerkte prints ruim voor Dierendag.

Let op: we hebben beperkte beschikbaarheid, dus zorg ervoor dat u uw plek reserveert vóór 22 september om teleurstelling te voorkomen.

Leg de onvoorwaardelijke liefde van uw huisdier vast en creëer blijvende herinneringen met Low Key Fotografie.

Reserveer vandaag nog uw Huisdier Special en laat de magie beginnen!

Leg de magie van de feestdagen vast met onze exclusieve kerstaanbieding voor prachtige portretten in een low key stijl.

Kijk hier voor een Low Key Fotoshoot voor het gezin.

Optionele Extra's: Voor degenen die een specifieke visie hebben, bieden we ook de mogelijkheid om aangepaste afdrukken of schilderijen te bestellen. Ons team helpt je graag bij het verkennen van materialen en formaten om ervoor te zorgen dat jouw portret helemaal tot zijn recht komt.

Regio en Lokatie: Onze voorkeur gaat uit naar het fotograferen van in onze regio, waar we bekend zijn met de beste lichtomstandigheden en pittoreske achtergronden. Indien je echter een specifieke locatie buiten onze regio verkiest, rekenen we een extra bijdrage. Neem contact met ons op voor meer informatie over de extra kosten en beschikbaarheid.

Klaar om jouw innerlijke kracht en schoonheid vast te leggen in tijdloze beelden?

Neem vandaag nog contact met ons op om een sessie te plannen die bij jouw stijl en behoeften past!

Awkward but social